قبل از اینکه به این قسمت بپردازید, لطفا راهنمای راه اندازی اینورتر V20 زیمنس – تعریف پارامترهای موتور را مطالعه بفرمایید.

پس از اینکه پارامترهای موتور را وارد نمودید نوبت به پارامترهای مربوط به سیم بندی و Connection میرسد. از طریق منوی Connection, میتوانید یکی از ۱۲ روش مختلف برای سیم بندی و بکارگیری درایور را انتخاب کنید.

 

نحوه انتخاب ماکرو کانکشن اینورتر V20 زیمنس
انتخاب مرجع سرعت و فرمانهای راه اندازی اینورتر V20, نحوه افزایش یا کاهش سرعت و همچنین استفاده از کنترل PID, پورت سریال در اینورتر V20 زیمنس

انتخاب نوع سیم بندی و نحوه کار با اینورتر V20 زیمنس:

Cn000

در اینحالت رفرنس فرمان و رفرنس تعیین سرعت و عملکرد ورودی/خروجیها بر طبق تنظیمات پیش فرض کارخانه بکار گرفته میشوند.

Cn001

در این حالت کی پد اینورتر V20 بعنوان تنها مرجع فرمان سرعت و راه اندازی درایو خواهد بود و از ورودی های اینورتر فرمان نمیگیرد.

ماکرو پیش تنظیم اینورتر V20 زیمنسCn002

چنانچه این گزینه انتخاب شود, مرجع فرمان درایو, ورودی های دیجیتال است و سرعت نیز از طریق ورودی آنالوگ اینورتر تنظیم میشود. با فشار همزمان کلید M و OK میتوان کنترل را به حالت دستی برد. فرمان از طریق کی پد همچنان امکان پذیر است.

تنظیم اینورتر V20 زیمنس و راه اندازی از طریق ترمینال درایو
مرجع فرمان درایو, ورودی های دیجیتال است و سرعت نیز از طریق ورودی آنالوگ اینورتر تنظیم میشود.

Cn003

رفرنس فرمان و مرجع تعیین سرعت درایو, ورودی های دیجیتال خواهد بود. بدین صورت که یکی از ورودی ها (DI1) برای فرمان استارت و استوپ و سه تا از ورودی ها ی دیجیتال برای انتخاب سه سرعت ثابت که در پارامترهای P1001, P1002, P1003 تنظیم میشوند بکار گرفته خواهد شد. کنترل دستی از طریق کیپد BOP نیز قابل اجراست.

Cn004

ورودی های دیجیتال بعنوان مرجع فرمان و مرجع تعیین سرعت بکار میرود. با ۴ ورودی دیجیتال میتوان تا ۱۵ فرکانس ثابت که در پارامترهای P1001 تا P1015 ثبت شده اند را انتخاب نمود. اگر هیچکدام از ورودی ها فعال نشوند, سرعت صفر خواهد بود.

Cn005

ترمینالهای ورودی دیجیتال بعنوان مرجع فرمان درایو خواهد بود. انتخاب سرعت از دو طریق صورت میگیرد. یکی از طریق ورودی های دیجیتال که توسط دو ورودی دیجیتال, دو سرعت ثابت که در پارامترهای P1001 و P1002 تنظیم شده, انتخاب خواهد شد. اگر هر دو ورودی را با هم فعال کنید, سرعت ها با هم جمع خواهند شد. همچنین ورودی آنالوگ نیز برای انتخاب سرعت, فعال میشود ولی اولویت با ورودیهای دیجیتال است.

Cn006

سرعت (فرکانس) توسط ورودیهای دیجیتال که مقدار پتانسیومتر نرم افزاری (MOP) را کم و زیاد میکند, تنظیم میشود. فرمان هم از طریق ورودی های دیجیتال به درایو اعمال می‎گردد. با ورودی MOV up سرعت زیاد میشود و فرمان MOV Down سرعت را کم میکند.

Cn007
تنظیم سرعت از طریق ورودی آنالوگ AI1 و فرمان درایو هم از طریق ورودی های دیجیتال اعمال میگردد. ورودی های فرمان بصورت پالسی هستند. یعنی فرمان در لبه های بالارونده و پایین رونده پالس ورودی اجرا میگردد.

Cn008

این روش برای کاربردهای PID قابل استفاده است. مرجع فرمان درایو, ورودی های دیجیتال است. ورودی آنالوگ AI1 بعنوان Setpoint برای PID و ورودی آنالوگ AI2 بعنوان فیدبک PID تعریف میشود.

Cn009

اگر گزینه Cn009 را بعنوان Connection انتخاب کنید, کنترل به روش PID با استفاده از سرعتهای ثابت فعال میگردد. ورودی آنالوگ AI2 بعنوان فیدبک PID و ورودی های دیجیتال برای فرمان به اینورتر V20 زیمنس و برای انتخاب سرعت ثابت بکار گرفته میشود. با سه تا از ورودی های دیجیتال, سه سرعت ثابت انتخاب میگردد.

Cn010

در این روش, فرمانها  و سرعت درایو از طریق درگاه RS485 و بر اساس پروتکل USS به اینورتر V20 اعمال میشود.

Cn011

اگر گزینه Cn011 را بعنوان Connection انتخاب کنید, پورت RS485 که ورودیهای +P و -P موجود بر روی درایو است, بعنوان مرجع فرمان و مرجع تعیین سرعت بکار گرفته خواهد شد. تفاوت این روش با Cn010 در پروتکل ارتباطی است. پروتکل ارتباطی در این حالت Modbus RTU است.

 

بعد از انتخاب نوع سیم بندی و مرجع فرمانهای سرعت و راه اندازی درایو, نوبت به انتخاب کاربرد الکتروموتور می رسد. اینورتر V20 زیمنس را میتوانید برای برخی کاربردهای از پیش تعریف شده نظیر پمپ, فن, کمپرسور و نوار نقاله تنظیم نهایی کنید. برای ادامه لطفا نحوه انتخاب کاربرد الکتروموتور و تعریف آن بعنوان اپلیکیشن اینورتر V20 زیمنس را مطالعه فرمایید.

همانطوریکه قبلا نیز ذکر شد, ابتدا باید پارامترهای اصلی الکتروموتور نظیر ولتاژ, جریان و توان نامی, سرعت نامی و سایر پارامترهای اساسی را روی درایو تنظیم کنید. چنانچه این تنظیمات را هنوز انجام نداده اید, لطفا نحوه تنظیم پارامترهای اساسی الکتروموتور روی اینورتر V20 زیمنس را مطالعه بفرمایید. در صورتیکه هنگام کار با اینورتر پیغام خطا یا آلارم روی صفحه نمایش اینورتر V20 مشاهده می‎کنید, لطفا پیغامهای هشدار و خطای اینورتر V20 و علت وقوع آنها را بررسی نمایید.

برای آشنایی بیشتر با امکانات اینورتر V20 زیمنس, ویدیوی معرفی اینورتر V20 زیمنس را در رسانه تصویری لاله زار آنلاین مشاهده فرمایید.